Тони Стораро пя пред 10 000 в Турция

20.09.2011 13:15 | Видян 2436 пъти

Тони Стораро пя пред 10 000 в Турция

Тони Стораро изнесе грандиозен концерт в Чорлу, Турция по време на „Фестивала за култура и изкуство”. Звездата на Diapason Records пя пред десетхилядна публика на централния площад, където се проведе мероприятието и получи не само бурните аплодисменти и одобрението на аудиторията, но и поздравления лично от кмета на града.

Когато организаторите решили да поканят изпълнител от България, който да вземе участие във фестивала, се допитали до хората в региона кого искат да видят. Най-много вотове получил Човека-глас и бил поканен да се включи във форума „Kűltűr ve Santat Festivali”.

Хитовият певец с радост откликнал на поканата. „Отдавна мечтаех да направя самостоятелен концерт пред голяма аудитория и съм много щастлив, че това вече е факт. Благодарен съм на организаторите, че ме поканиха и за мен беше голяма част да бъда единственият певец от България, който взе участие във Фестивала в Чорлу.”, сподели изпълнителят на „Само тебе виждам” малко след завръщането си у нас.

Тони Стораро очаровал публиката с изпълнения на само на своите песни, но и с виртуозното представяне на турски и гръцки хитове. Особена еуфория предизвикало изпълнението му на народни песни, което накарало хората да извият българско хоро насред централния площад.

Освен бурните аплодисменти и похвалите от многохилядната публика, звездата на Diapason Records получил поздравления лично от кмета на Чорлу, който се качил на сцената и поднесъл букет в знак на признателност към родната звезда. Организаторите също били впечатлени от представянето му и обещали скоро да го поканят отново.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !