Тони Стораро на турне и на море

17.08.2011 16:30 | Видян 2674 пъти

Тони Стораро на турне и на море

Тони Стораро, който е сред основните участници в Националното турне на Фен ТВ, съвместява участията си в концертите с разходки до морския бряг. След всяко музикалното събитие звездата на Diapason Records не пропуска да  отскочи до родното Черноморие, за да разпусне.

Паралелно с участията си през изминалия месец Човка-глас се подготвяше и за предстоящото турне на Фен ТВ. Големия Тони подготви специален микс от стари и нови песни. За сценичната си изява той реши да залага на различни тоалети в концертите, като редува елегантен и спортно-елегантен стил. В представянето на парчетата му партнират красивите момичета от балет „Електра”.

Изпълнителят на „Само тебе виждам” е решил да се възползва до край от слънчевото време и да не пропуска възможността да релаксира край морски бряг при всяка възможност. Затова и след всеки от концертите той отпътува към някой курорт. „Тази година беше много тежка за мен. Заради проблемите с гласа, подготовката на албума, турнето и всичко. Просто имам нужда да си почина пълноценно и съм решил да се възползвам максимално и да отскачам до морето, когато мога.”, довери гласовития шумналия.

В своите пътешествия той обикновено е придружаван от цялото семейство– съпругата му Валя, както и синовете им – Фики и Емо.

Тони Стораро, който вече се изяви на концертите във Враца и Русе, не крие, че с нетърпение очаква предстоящата среща с почитателите си във Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Благоевград и Перник, където ще премине Националното турне на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Няма коментари към тази новина !