Джуд Лоу пред СЛАВА: Политиците не са ни виновни

19.05.2008 19:31 | Видян 6208 пъти | Гласували 1

Джуд Лоу пред СЛАВА: Политиците не са ни виновни

Джуд Лоу представи в 17 часа днес на частния плаж на хотел Маджестик в Кан филма “Денят след мира”.Единствената българска медия, която бе допусната на партито на едно от най-тузарските места в света, бе СЛАВА. Ето какво каза специално за нас звездата:

За какво се борите с Вашия филм със странното заглавие Денят след мира?
Нашият филм се бори за световен мир. Искрено вярвам, че в целия свят ще можем да намерим време поне за един ден на мира. Не избрахме 21 септември.

Вярвате ли наистина, че някой може да промени политиците?
Сигурно никой не може, но не са ни виновни за всичко политиците. Вие например какво правите за мира? Извинявате ли се, когато засегнете някого?

Да, правя го...
Значи Вие правите нещо за мира. Смятам че наистина много холивудски звезди се занимават с кампании по теми, които не разбират. Аз обаче реших лично да отида в Афганистан и да видя нещата с очите си. Говорих с хората там, опитвах се да ги разбера. Помагах и на екипа. Даже хващах камерата като оператор. Важното, което трябва да проумеем обаче е друго. Може би един от големите проблеми на хората днес е, че имаме готови мнения по всички въпроси, без да имаме понятие за какво изобщо става дума. Е, аз предпочитох да имам информация от първа ръка, а не просто да се пришия към дадена кауза.

А какво е мнението ви за Олимпийските игри, те нали също са дни на мира поне според традицията? Много хора напоследък се изказват по повод на китайската Олимпиада, има скандали...
Да, Олимпиадите също са дни на мира, но са по-различни. Но те са нещо различно. Все пак има нужда всяка година от един международен ден на мира. За нас си остава 21 септември. Нека наистина да го направим световен празник!

Докато Джуд Лоу представяше филма, Майк Тайсън откри плажния сезон в Кан. Въпреки че времето е мрачно, страшилището от ринга се появи само по шорти, наметнат с плажен пешкир на плажа пред Кроазет.

 

автор: борис ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Джуд Лоу - лице на Dior

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !