Гошо от Почивка псува Съра заради Бербо

29.08.2011 17:00 | Видян 3075 пъти

Гошо от Почивка псува Съра заради Бербо

Голям борец и творец за правата на Димитър Бербатов се оказа рапърът Гошо от Почивка. След парчето си „Благодарим ти, Митко Бербатов“ - ода за голмайсторския талант на деветката на Манчестър Юнайтед, вчера музикантът, който живее в Малага, пусна нов хит - „Фърги, слушай, Берба е най-добрият!“

Творбата на Гошо от Почивка излиза на бял свят, ден след като Съра отново забрави Бербо на резервната скамейка при гръмогласната победа на Червените дяволи с 8:2 над Арсенал. Твърдоглавият шотландски мениджър на Манчестър Юнайтед най-демонстративно пусна в игра даже възстария Райън Гигс, само и само да не влезе Митко, който миналия сезон стана голмайстор на Висшата лига и така донесе и рекордната 19-а титла на Олд Трафорд.

"Фърги, не се прави на пън, пускай Берба и Уелбек за шибана резерва“, е припевът на парчето. "Фърги, ти ме разочарова, дъвчеш дъвка, правиш си с Митко дъвка“, реди рими Гошо от Почивка и продължава: "Той трябва да е титуляр, а Уелбек на трансферния пазар. Ние всички стоим зад него, май забрави кой шампион ви направи и кой е голмайстор на сезона?! Не Рууни, а Берба. Всеки му се дърви, но Берба ще остане първи!”

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !