Сър Алекс доволен от Бербо

21.08.2011 09:11 | Видян 2115 пъти

Сър Алекс доволен от Бербо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че е доволен от представянето на Димитър Бербатов от началото на подготовката досега. Самият специалист си дава ясна сметка, че изборът му за всеки мач няма да е много лесен, тъй като конкуренцията за титулярно място в нападението на отбора ще бъде изключително голяма, съобщи Гонг.

Сър Алекс Фъргюсън заяви преди мача от втория кръг на английската Висша лига: „Рууни летеше в предсезонния период. Във форма е и има неизчерпаема енергия, той никога не се спира. Предимство за отбора е, че го имаме в състава си”, сподели мениджърът.

„Интересно е да се види как ще си партнира с Уелбек – до момента се справят добре заедно. Когато Чичарито се върне в състава обаче ще имам проблем, защото той вкарва много голове. Там е също и Бербатов, който също се представи много добре в предсезонната подготовка”, сподели специалистът.

Конкуренцията в нападението на тима е огромна. Дани Уелбек е сред вариантите да си партнира с Уейн Рууни, а до завръщането на Хавиер Ернандес, Димитър Бербатов, Федерико Македа и Маме Бирам Доуф са останалите опции. Майкъл Оуен също все още се възстановява от контузия, но според шотландския специалист, най-вероятно и той скоро ще бъде на разположение.

В понеделник, 22 август, Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм във втория кръг от Премиършип. Двубоят е от 22.00 часа българско време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !