Бербатов набил 2 млн. лева в имоти

04.08.2011 17:33 | Видян 3063 пъти

Бербатов набил 2 млн. лева в имоти

Близо 2 милиона лева е набил до този момент голмайсторът на Висшата лига на Англия Димитър Бербатов в строежа на палата си в полите на Витоша, разясниха пред "Всеки ден" близки до звездата.Жилищната сграда вдига тъстът Димитър Щилянов, но не със свои средства, а със спестяванията на футболиста.

Построяването на палата се оскъпило доста с разходите по покупката на мястото, за което нападателят на "Манчестър юнайтед" олекнал с почти 1 милион лева.Обектът е разположен върху терен от близо 3 декара в квартала на богатите "Бояна", където  комшии ще му бъдат Емилия Масларска и милионерските фамилии Арабаджиеви и Баневи.

Новият дом на Бербо е триетажен, а зад високата два метра ограда по желание на половинката на Митко, Елена, щяло да има външен басейн и джакузи, които оскъпили строежа.Заедно с разходите върху къщата миналия месец футболистът купи на жена си  и апартамент в свръхлуксозния хотел "Маджестик" в Слънчев бряг на стойност 120 хил.лева.Сумата се равнява на седмичната му заплата, а неотдавна английските медии изчислиха състоянието на българската звезда на 12 милиона паунда, или около 30 милиона лева.

В същото време мениджърът на Бербо в "Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън се вкара в беля заради френската репортерка.Легендарният шотландец даде странно интервю за тв канала Direct8, в което пред чаровната русокоса журналистка се изпусна, че няма проблем да продаде бившия капитан на националния ни отбор в ПСЖ.

"Сър Алекс се е избъзикал, сигурно момичето му е било симпатично и е искал да я направи популярна - не всеки ден се случва да каже, че Бербатов напуска "Олд Трафорд", коментираха от клуба.

Мениджърът на Бербо Емил Данчев отрече вероятността клиентът му да се пренесе във Франция."Омръзна ми всеки ден да опровергавам поредната спекулация.Само преди няколко дни изпълнителният директор Дейвид Гил обяви, че "Юнайтед" ще се предложи нов договор за още една година.Какво повече?",коментира Данчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !