Бербо не носи, но рекламира часовници

30.07.2011 09:00 | Видян 3841 пъти

Бербо не носи, но рекламира часовници

Димитър Бербатов НАЙ-НАКРАЯ влезе в ролята на манекен. По ирония на съдбата се хвана да рекламира точно нещо, което не носи – часовници.
Прословут е случаят преди три години, когато той трябваше да получи измервател на времето на петцифрена стойност от марката Franck Muller, която носят много наши баровци. С такъв загина Илия Павлов.Жена му Дарина, Ивайла Бакалова, Маргините, Вълка, Наталия Гуркова – всички носеха такива часовници.

Внасят ги съпругата на Брендо – Моника и сестра й Деси, които наследиха в тази роля жената на Иван Тодоров – Доктора - Вилияна.
Тогавашната им пиарка Ива Екимова беше решила, че Бербо ще се изкефи максимално на подобен подарък. А той, на церемонията Футболист на годината в резиденция Бояна се изцепи пред всички: “Всеки знае, че аз часовници не нося. Ще го подаря на някого”.
По-голямо унижение за марката Franck Muller не е имало в цялата й история. Швейцарците били сащисани от нелепата идея на техните български представители, защото я приели за шега с ексклузивния им продукт.

Затова като истинска сензация в елита бе приета изявата на Бербатов тази седмица като манекен на конкурентния бранд Hublot. Едроватите часовници поканиха футболистите на Манчестър Юнайтед да ги представят пред нюйоркска хайпублика. С майтапи и усмивки звездите на прославения футболен отбор се разходиха по подиума и доволно позираха пред обективите на фотографите. В това число и Бербо. Той се разходи по мнекенската пътечка както сам, така и в компанията на колегата си Джони Еванс.

В България въпросните часовници също се продават. Носят ги доста богати и известни личности. Вносителката ан Долче и Габана Гергана Монтеки първа улови модната вълна. По нея се плъзга с часовника си и манекенката – звезда от Стъклен дом Диляна Попова, депутатът Лъчо Мозъка, както и много знайни и незнайни ВИП-ове.

В отбора на Hublot са още португалската звезда от зеления терен Кристиано Роналдо, кинокласикът Ал Пачино, секссимволът Матю Маконъхи и Виктория Силвстед - момичето с големите гърди.

Майтапът настрана, вдъхновен от манекенската си роля, Митака се развихри и на футболния терен. Той отбеляза своя първи гол за сезона ден след участието като рекламно лице. При това срещу класика на моделството във футбола – Дейвид Бекъм.
Димитър Бербатов вкара първия си гол за сезона. Българинът бе точен в поредната контрола на "Манчестър Юнайтед" в САЩ. Английският шампион разби с 4:0 сборен отбор на Мейджър Лийг Сокър (MLS), за който играха Дейвид Бекъм и Тиери Анри.

Бербо започна като титуляр и остана на терена до 60-ата минута. Бившият капитан на националния ни тим показа добра игра и се разписа в 53-ата минута. Той бе изведен чудесно зад отбраната на съперника и прехвърли вратаря, а топката срещна напречната греда. При добавката Димитър бе безкомпромисен и на празна врата направи резултата 3:0.

Останалите голове за "Юнайтед" реализираха Андерсон, Джи Сунг Парк и Дани Уелбек. Следващата проверка за отбора на сър Алекс Фъргюсън ще бъде срещу европейския шампион Барселона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !