Бербиньо не може да диша Божиньо

24.07.2011 09:00 | Видян 3586 пъти

Бербиньо не може да диша Божиньо

Какво ли биха правили СВЕТСКИТЕ КЛЮКАРИ, ако липсваха нашите мили футболни звезди? Скука!!!
Голмайсторът на Висшата лига Димитър Бербатов – по бразилски Бербиньо, не хранел никакви симпатии към Валери Божинов – Божиньо. Така се шушукало в щаба на бития тази седмица насред дискокурорта Ибиса селекционер Лотар Матеус

Според писания на вестник 7 дни спорт Бербо по начало не харесвал бившия си съотборник в националния отбор. Ненавистта му особено нараснала, когато Божинов зарязал Алисия и невръстния си син Валери младши. При това не по уважителни причини, а  заради добре известна в плейбоските среди мадама като плеймейтката Николета Лозанова. Нападателят на Манчестър Юнайтед дори изпратил есемес на Алисия.

Но не, за да я сваля, както практикуваше едно време, докато беше още ерген,

с разни там певици и манекенки. Суперзвездата на българския и британския футбол искал чрез съобщението да подкрепи прелъстената и изоставена невеста след раздялата. Бербатов не можел да понася непрекъснатите новини около личния живот и сексуалните отношения на Валери и Николета.

Факт е, че открай време кориците с Божинов са по-продавани от тези с Бербатов

“Митко ужасно се дразни на Божинов. Той се вбесява от публичните изяви на Валери и връзката му с Николета Лозанова".

"Постоянно говори, че само комплексари могат да разказват публично за интимните си преживявания. Двамата не си допаднаха още в първите години, когато бяха заедно в националния”, разкриха от обкръжението на Бербатов.

Миналата седмица в Супер 19’ Валери Божинов, на когото хич не му пука от мнението на бате Митко призна, че любимата му Николета е по-голяма звезда от самия него. “В Португалия й обръщат повече внимание. Още на първата тренировка в Спортинг момчетата ме попитаха: “Къде е жена ти?”, изфука се гордият Валери.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !