Гришо с драматична победа

24.08.2011 10:45 | Видян 1436 пъти

Гришо с драматична победа

Григор Димитров постигна драматична победа във втори кръг на турнира в Уинстън-Салем. Българинът надигра след множество обрати Доналд Йънг след 6:4, 2:6 и 7:6(2). По този начин Гришо си върна на американеца, който го отстрани в спора за четвъртфиналите на същия турнир миналата година.

Благодарение на класирането си за трети кръг Димитров си осигури 8 410 долара от наградния фонд и 20 точки за ранглистата, но има да защитава 80 от спечелването на чалънджъра в Женева през миналата година.

Съперник на Димитров по пътя към четвъртфиналите ще бъде Александър Долгополов. Украинецът победи с 6:4 и 6:4 Карлос Берлос. 21-годишният Долгополов впечатли световната тенис общественост с добрата си игра на Аустрелиън Оупън, където достигна до четвъртфиналите. Там обаче бе спрян от Анди Мъри. След това украинецът игра финал и полуфинал на турнирите на клей в Бразилия и Мексико, а в края на март настъпи серия от пет поредни загуби.

Двубоят между Димитров и Долгополов ще се играе тази вечер на Централния корт и ще започне около 20,30 часа българско време. Букмейкърите обявиха Долгополов за фаворит, давайки коефициент от около 1,5 за негова победа. Тази на Гришо е оценена на 2,5.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Емблематичният американски сериал Лас...

Безспорният американски хит „Лас Вегас“ („Las Vegas“) от...

ТИ СИ ЧАЛГАР!

1. Слушаш българска музика, западната не те трогва...

Няма коментари към тази новина !