Гришо продължава напред и нагоре

22.08.2011 10:45 | Видян 1539 пъти

Гришо продължава напред и нагоре

Григор Димитров продължава да подобрява собствения си рекорд. Най-добрият ни тенисист вече е №52 в световната ранглиста, след като се изкачи с 4 позиции в последната седмица.

Гришо игра във втори кръг на турнира от сериите “Мастърс” в Синсинати, където изпусна №6 в света Давид Ферер. Точно точките от тази надпревара му помогнаха да се изкачи в класацията. До края на годината обаче Димитров ще трябва да защитава близо половината от всичките си 861 точки.

Цветана Пиронкова запази 51-та си позиция при жените. Пловдивчанката отпадна още в първия кръг на турнира в Ню Хейвън, след като загуби с 3:6 и 2:6 от Миника Никулеску. Това е 11-и турнир от началото на сезона, в който Цвети губи още в началото. Следващият турнир за Цвети се явява започващият в края на август Ю Ес Оупън. Пиронкова няма да бъде поставена в надпреварата.

Елица Костова вече е номер 157 в света, докато Александрина Найденова и Мартина Гледачева са съответно номер 360 и 402. Третата ни ракета при жените Да Евтимова също бележи скок с осем позиции до номер 180.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Горд съм, че съм първата чернокожа...

В изявление на вчерашния национален празник на САЩ -...

Представители на ДБ не подкрепиха...

"Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС? Днес на...

Няма коментари към тази новина !