Ваня Костова с юбилеен концерт в зала България

16.05.2008 11:05 | Видян 6762 пъти

Ваня Костова с юбилеен концерт в зала България

На 30 юни 2008 г. от 19:00ч. в зала “България” ще се проведе празничен  юбилеен концерт на Ваня Костова по случай 25 години самостоятелна сценична дейност на певицата. Гости на концерта ще бъдат много български певци, музиканти и композитори с които Ваня е работила през годините като Теодоси Спасов, Мими Иванова и Развигор Попов, Роси Кирилова, Кристина и Мишо Белчеви, Васко Кръпката, Дани Огнянов и Стефан Диомов с новото си откритие група „СЕЗОНИ”. Специално място в програмата, Ваня Костова е отделила на сина си, двадесет и седем годишният Боян Михайлов, неин достоен партньор на сцената през последните години.


Концертът е същевременно и промоция на двоен албум, озаглавен съответно "За старата любов" и "Закъснялата любов". В програмата на спектакъла, певицата е включила изпълнения на незабравими песни от самостоятелния си репертоар от 1980 година насам, като "Искам тази нощ нещо да ти кажа", "Рождество", "Вишна", "Звезда" и др. Ангелогласната певица ще зарадва почитателите си както със съвсем нови заглавия, така и със съвременен прочит на "Приятели", "Старата игра", "Къде си, беше ли щастлива?" и много други.


"Денят на концерта не е случаен," казва Ваня. "Концертът е в навечерието на 1 юли, специална дата за мен и синът ми Боян. На тази дата, преди 27 години оцелях след тежко премеждие по време на бременността си. Вярвам, че Бог ми е помогнал. От тогава всяка година на този ден ние празнуваме нашият, както го наричаме  "общ рожден ден".
Билетите ще се продават на цени между 7 и 10 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Няма коментари към тази новина !