Тони Димитрова: Когато човек има желание, намира време

18.12.2007 15:20 | Видян 5592 пъти | Гласували 4

Тони Димитрова: Когато човек има желание, намира време

Тони Димитрова е особено актуална напоследък. Концертите й във Варна и София преминаха с голям успех, предстои спектакъл в родния й Бургас. Певицата отдели част от времето си за читателите на СЛАВА.

- Как се чувствате при толкова много ангажименти?
- Слабо казано е, че съм щастлива. Концертът в НДК беше незебравимо изживяване. Залата беше препълнена, хората плачеха, а и на мен ми се плачеше. Тръгнах си с два буса цветя. Пожелавам на всеки изпълнител такава радост.
- Как ще прекарате празниците?
- На Бъдни вечер ще се събера с приятели и близки. На Коледа съм поканена от президента Георги Първанов и съпругата му Зорка да учавствам в инициативата Българската Коледа. А на Нова година ще работя. То в нашия бранш е така. Не смятам обаче много да се претоварвам. След 12 и аз ще седна на масата като бял човек. На 30-и, на първи и на втори също ще си почивам. Не правя аритметика колко хонорар ще взема, ако пея повече. Това не е най-важното. Аз предпочитам да има баланс между работата и почивката. Плюс това през годината имам достатъчно много ангажименти и в края на декември и началото на януари мога да си позволя да релаксирам. 
- Намирате ли време за дъщеричката си Магдалена?
- Когато човек има желание, намира време за всичко. Тя е много добре, разбираме се прекрасно. Даже в момента ме очаква вкъщи. Умея да си разпределям ангажиментите. Когато се прибера у нас си поемам задълженията и ставам просто мама.
 - Какви са отношенията ви с бащата на детето ви?
- Прекрасни. С Милен минахме през най-различни етапи, имаше и ледников период. Това е съвсем нормално. Все пак обичали сме се, разделили сме се. Не може да мине безполезнено. В момента обаче сме приятели и добри партньори, контактуваме без никакъв проблем. Стопихме ледовете. Както обичам да казвам – ние с него имаме едно общо сърце и това е дъщеря ни Миглена. Затова и продължаваме да се обичаме по някакъв наш си начин. 
- Как гледате на конфликта между Стефан Диомов и фамилия Тоника?
- Това са си техни неща. Аз мога да кажа само, че заставам твърдо зад Диомов. Той е голям човек, възхищавам му се. В крайна сметка си мисля, че разумът трябва да надделее. Дано седнат на една маса като нормални хора и да се разберат. Защото от това ще спечели музиката, ще спечелят зрителите, които искат да слушат любимите си песни. Глупаво е хора, които толкова време са били заедно да се карат като малки деца. 
- Вие имали ли сте подобен проблем в кариерата си?
- Не, аз не съм конфликтна личност. По-скоро съм сръдлива. Когато се ядосам, доста ми личи. Но изкарвам яда си веднага. Поплаквам си, тропвам с крак и всичко минава бързо. Не обичам ежби, мразя панаирите. В живота и в работата съм по-скоро дипломат. Дипломацията е много необходима в отношенията между хората в днешно време.
- Вие се ползвате с голяма популярност и песните ви са все така обичани. Поп-фолкът обаче също е доста слушана музика. Какво е мнението ви за чалгата?
- Ами съседката музика се развива, развива се и нашата. Нещата вървят паралелно. Но няма да се изкажа крайно отрицателно за поп-фолка. Щом съществува, значи има хора, които имат нужда от него. Остро бих заклеймила обаче тези, които си показват задниците по билбордовете. Това въобще не ми е приятно и не смятам, че е нормален начин за правене на PR. Как да обясня на дъщеря си защо този или онзи се целува с мъжа си на огромен билборд в центъра и защо си показва задника и предника. Опитвам се да внуша на детето, че този човек в никакъв случай не е герой. Но предпочитам да не ми се налага да обяснявам подобни неща. За съжаление обаче те са част от времето, в което живеем.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Няма коментари към тази новина !