Предстои най-трудният етап за участниците в “X Factor”

09.08.2011 16:15 | Видян 3029 пъти

Предстои най-трудният етап за участниците в “X Factor”

Най-серизоните изпитания за участниците в “X Factor” предстоят. В рамките на три денонощия в тренировъчния лагер всички таланти ще бъдат подложени на непрекъснати изпитания и персонални задачи от съдиите Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Васко Василев, от музикалните педагози и продуцентите. На тайно място извън София ще стане ясно кой е готов за голямата сцена и ще продължи участието си в най-мащабното музикално шоу.

Безспорният интерес към приключилите на 8 август общо девет концерта-прослушвания на “Х Factor” доказаха хилядите фенове, които неотлъчно следяха на живо какво се случва на сцената. През тези девет дни звездното жури оцени индивидиуално всеки участник, като даде шанс на около 150 от тях да продължат напред.

Досега в София беше отбелязан и най-дългия “X Factor” ден – цели 20 часа.  Наесен ще разерем кой от участниците дойде със счупен крак, кой отказа да си тръгне, докато не получи три „Да” от журито и седна на сцената. Заради кого Васко Василев се скри под масата на съдиите, а Поли захапа стола…? Kой накара Мария Илиева да затанцува, а Мага да пожелае да продуцира песен за него, независимо от представянето му по-нататък… Купонът продлъжава!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Йосиф Миладинов на финал в плуването

Йосиф Миладинов се класира сред най-добрите осем на 100...

Няма коментари към тази новина !

*}