Милен Цветков в „X Factor”

23.06.2011 15:40 | Видян 2977 пъти

Милен Цветков в „X Factor”

Милен Цветков става част от екипа за „X Factor”. Едно от лицата на Нова ТВ, която тази есен ще реализира най-известния в света музикален формат, ще бъде в морската столица заедно с репортера Дани от „Часът на Милен”, за да подкрепи всички, които ще се явят на предварителните кастинги за шоуто.

В събота, 25 юни, вратите на фестивалния комплекс (ФК) в морската столица ще бъдат отворени в 8:00 ч. и ще бъдат затворени точно в 9:15 ч.

Рамо на варненци ще даде и един от символите на града. Наричат го царевичният магнат на Варна, един от символите на Варна и повелителят на пуканките... А той е просто бай Киро и откакто се помни продава пуканки пред ФК-то. Дядото с пуканките, както фенове са нарекли групата му във Фейсбук, вече е с тениска и шапка на „Х фактор” и стиска палци на всеки, който иска да се занимава с музика.

Сред регистриралите се до момента претенденти има служители на Административния съд във Варна, на полицията, на фирми за трикотаж, за химическо чистене и за мебели. Има жена с българско и норвежко гражданство, която твърди, че притежава „неутешима страст към ориенталското пеене и танцуване”, друга признава, че има много образи и маски, но във всеки образ е с нейната душа. „Обичам музиката и тя е единственото нещо, което ме успокоява в трудните моменти. За мен музиката е свобода”, пише втората дама.

17-годишен младеж е заявил, че обича да смесва музиката и на кастинга ще представи парче, в което звучат ню ейдж с поп-фолк и поп с класическа музика, а негова съгражданка иска да бъде известна като Елица Тодорова и да е посланик на българската музика по света.

 „Записвам се в „X factor”, за да разбера дали имам възможност да пея или не. Никога няма да искам слава. Не това е моят начин на живот", казва едно от много варненки, заявила участие в предварителния кастинг.

Тези, които не успеят да дойдат на кастинга във Варна, в София – 2 юли (зала „Фестивална”), Плевен – 9 юли (хотел „Балкан”), или Бургас – 16 юли (Бургаски свободен университет).

Всички, които искат и могат да пеят, но и са навършили 16 години, имат право да се явят на прослушванията. Уникалното на „X Factor” е че, това е единственото шоу, в което могат да се явят както солови певци, така и дуети или вокални групи. Също така, няма ограничения за жанра на изпълненията. Освен това, участниците няма да бъдат просто оценявани от т.нар. съдии, а ще се състезават заедно с тях. По време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а понякога и партньори. Във формата има много повече етапи и предизвикателства от всеки друг подобен. Изненадите винаги предстоят, а концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. Те ще са истински поп спектакли от световна величина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !