Пловдивчани атакуват "X Factor"

13.06.2011 15:40 | Видян 2734 пъти

Пловдивчани атакуват

78-годишен ръководител на вокално-инструментална група „Пеещи сърца" е най-възрастният пловдивски кандидат за „X Factor” – шоуто, което започва тази есен по Нова ТВ. На първия предварителен кастинг в Пловдив господинът ще се яви в компанията на своите приятели пенсионери.

В сряда, 15 юни, вратите на палата номер 7 в панаирния град ще бъдат отворени в 8:00 ч. и ще бъдат затворени точно в 9:15 ч.

Сред предварително регистриралите се за кастингите има хора с най-разнообразни професии и от най-различни възрастни – 41-годишен отговорник обществен ред и законност в община Димитровград, готов „да взриви и да подлуди страната със способностите си”, 28-годишна жена със странна фамилия, която твърди, че когато е под стрес обича да решава задачи по математика. Потенциална звезда е и 16-годишен юноша, чиято майка иска той  да стане певец, а не зъболекар. Момчето се занимава с пеене от 3-годишен и това е смисълът на живота му...

До момента всеки втори записал се за най-якото шоу тази есен е от града на тепетата. Очевидно, пловдивчани няма да изневерят на своя артистичен дух и желание да се представят достойно. Ето защо „X Factor” очаква с нетърпение наследници на уникални български личности като  Милчо Левиев, Борис Христов, братя Аргирови, Стоичков, Стефка Костадинова, Цветана Манева, Асен Кисимов и много други...

Тези, които не успеят да дойдат на кастингите в Пловдив, са добре дошли във Варна - 25 юни (Фестивален и конгресен център), София – 2 юли (зала „Фестивална”), Плевен – 9 юли (хотел „Балкан”), или Бургас – 16 юли (Бургаски свободен университет).

Всички, които искат и могат да пеят, но и са навършили 16 години, имат право да се явят на прослушванията. Уникалното на „X Factor” е че, това е единственото шоу, в което могат да се явят както солови певци, така и дуети или вокални групи. Също така, няма ограничения за жанра на изпълненията. Освен това, участниците няма да бъдат просто оценявани от т.нар. съдии, а ще се състезават заедно с тях. По време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а понякога и партньори. Във формата има много повече етапи и предизвикателства от всеки друг подобен. Изненадите винаги предстоят, а концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. Те ще са истински поп спектакли от световна величина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !