Коко Динев празнува с Преслава и Глория

12.05.2008 15:29 | Видян 107758 пъти | Гласували 8

Коко Динев празнува с Преслава и Глория

Коко Динев отпразнува с шумно парти раждането на своя син в софийското си заведение. Купонът изобилстваше от песни и наздравици и продължи чак до осем часа сутринта. Щом разбраха новината, много колеги на Емилия дойдоха на партито, за да поздравят с песен щастливия татко и да вдигнат наздравица за малкия Иван и неговата майка. Сред тях бяха Глория , Преслава , Райна, Константин и много други колеги на Емилия .

На 11-ти май се случи най-щастливото събитие в живота на Емилия – роди се нейния син Иван. Рожденият ден на Иван съвпадна с хубавия празник "Св.Св. Кирил и Методий" и неговите родители вярват, че това ще му донесе късмет в живота. Бебето ще носи името на своя дядо по бащина линия, въпреки първоначалните планове да бъде кръстено на баща си Константин.

Малкият юнак проплака в неделя, 11-ти май, точно в 13.15 часа, тежи 3 300 кг. и е висок 51 см. Емилия се оказа истински герой, като роди малкия Иван по естествен път и то само за няколко часа. От суеверие родителите не бяха пазарували нищо за бебето, така че в момента щастливият татко, бабите и дядовците пазаруват всичко за новия член на фамилията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Раздват деветите годишни хип хоп...

Деветите годишни хип хоп награди ще се състоят 22 юни...

60 години Детски хор на БНР

Един вечно млад състав стана на 60 години! В първия...

Няма коментари към тази новина !

*}