Шефовете на “Син сити” съдят архитекта си

29.04.2008 14:15 | Видян 11729 пъти | Гласували 1

Шефовете на “Син сити” съдят архитекта си

Собствениците на "Син сити" ще заведат дело срещу архитекта Юлиян Тахов, който проектира софийския клуб и после продаде идеята на още няколко заведения, пише Стандарт.

Играчите на Локо Сф масово се изнасят към Сандански утре вечер, но не заради футболен мач, а за откриването на новия нощен клуб "Син сити". Собствениците на заведението са и акционери на тима и затова техните играчи са сред първите поканени. Шефовете обаче уточниха, че няма да спрат играчите от конкурентните отбори на Левски и на ЦСКА, ако искат да купонясват на откриването. Със сигурност обаче във ВИП сепаретата ще са президентите на Вихрен Сандански - Коко Динев, колегата му в Беласица Петрич - Костадин Хаджииванов. Очаква се да пристигне и шефът на Локо Соф - Николай Гигов, ако е в България, но със сигурност ще е заместникът му Иво Тонев, както и кметът на града. Бизнесът ще бъде отчетен на най-високо ниво от шефа на ЛУКОЙЛ - Валентин Златев.
Гостите в Сандански ще бъдат шашнати от новия супердизайн в черно и златно, който ще бъде патентован. Идеята за него е заимствана от водещите нощни клубове в Пекин и Москва. Патентоването е заради това, че украсата в софийския "Град на греха" бе открадната от много заведения.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !