Фолкдивата Мария сред гостите на Сексбомба на годината

12.05.2008 12:50 | Видян 25068 пъти | Гласували 4

Фолкдивата Мария сред гостите на Сексбомба на годината

След 3-месечна изолация от светския живот, бременната фолкдива Мария ще грейне на бляскавата церемония за горещите награди Сексбомба на годината 2008, които ще бъдат раздадени на лъскава церемония в клуб Ескейп на 15 май от 21 часа. Тя е номинарана в катерогията Най-секси майка, заедно с колежката си Емилия, която стана майка тази неделя.
Претендентките за сексапилните награди, номинирани от светските журналисти, се надпреварват да шият секси тоалети за Нощта на сексбомбите. А родните плейбои се надпреварват кой да се уреди с куверт за ВИП-зоната на лъскавото събитие.

Скъпи лимузини, за над 5 млн.евро,  се очаква да задръстят центъра на София заради Нощта на сексбомбите. Сладкарска верига “Двете фукли” изработва уникални статуетки за сексбомбите.

На търг за благотворителната инициатива за борба с рака на гърдата ще бъдат предложени уникални бонбониери, както и други скъпи предмети.
Списание Плейбой пък ще дари номинираните сексапилни дами със златни зайчета с диамант.  В разгара на вечерта, между раздаването на наградите на 8-те номинации, топмоделите на Евромоделс ще разгорещят допълнително гостите с ревю на бельо и бански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !