Днес избират най-красивата българка за 2011г.

27.06.2011 10:00 | Видян 3686 пъти

Днес избират най-красивата българка за 2011г.

Днес ще бъде избрана новата „Мис България” за 2011 г. Една от 12-те финалистки ще спечели тазгодишния конкурс, организиран от ! no frame media, който за първи път беше излъчен в реалити формат по TV7.

До момента участничките представиха своите интелектуални качества, умения и таланти и дефилираха по бански костюми пред журито в конкурса. Претендентките за титлата показаха своята ангажирност към природата и засадиха рози в парка „Заимов” в столицата. Момичетата бяха подложени на изтощителни фитнес тренировки под зоркото око на балканския шампион по културизъм Ники Стоянов и получиха ценни съвети за хранене и поддържане на добра фигура от диетолога на звездите Енджи Касабие. За представянето си на финала миските преминаха уроци по дефилиране и поведение на сцена при модела Теди Велинова и фолк-легендата Азис. Коафьорът Жоро Петков и звездният гримьор Мис Бони дадоха съвети на момичетата как сами да подготвят своя грим и прическа за участието си на Мис Свят.

Днес от 22:15 часа по TV7 ще бъде излъчена на живо церемонията по награждаването на най-красивата българка за 2011 г. Във финалната Гала вечер зрителите и гостите ще се насладят на невероятно 3D шоу, което ще бъде част от хореографията на вечерта. Водеща на събитието ще бъде красивата брюнетка Нели Атанасова. 
До тогава всички зрители могат да гласуват за своята претендентка на сайта на TV7: http://missbulgaria2011.tv7.bg/.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !