Миски потят Левски в Татовград

22.06.2011 17:30 | Видян 2623 пъти

Миски потят Левски в Татовград

Пред истинско изпитание са изправени играчите и ръководството на Левски в хотела си в Правец, където са на подготвителен лагер. За ужас на половинките си, сините са под един покрив с 12-те участнички в конкурса Мис България. Докато момчетата на Гонзо тренират на терена, до езерото в родния град на бившия първи Тодор Живков момичетата репетират за финала идния понеделник.

„Тези направо ни разказват играта – ходят полуголи по коридорите, влизат ни по стаите, уж погрешка, и се държат предизвикателно. Ето това е секс тормоз“, разправят левскари, подложени на нечовешкия стрес. Гонзо, който минава за един от най-желаните футболни мъже у нас, се видял в чудо и ходел с мокри кърпи на главата да не би гърлите да изцедят силите на подопечните му още в началото на подготовката.

Твърди се, че най-агресивна била фаворитката за короната Виолина Копринова. Методически съвети към съотборниците си пък давал македонецът Дарко Тасевски, който е гадже на последната Мис България Ромина Андонова.

Тази година конкурсът има нов формат - риалити тв-шоу Мис България – Пътят към короната, а гала-вечерта е на 27 юни. До сега преминалите през сериозен кастинг хубавиците бяха на лагер в София, както казват организаторите, но вече са на терен в Правец . След като изборът на журито бе сведен до 12-те финалистки, вече е в ход тяхната подготовка в Татовград.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !