Цветята на пеперудата Деси

12.06.2011 09:00 | Видян 2393 пъти

Цветята на пеперудата Деси

Тя говори ангелски език! Не, това съвсем не е шега и ако чуете дебютния албум Crazy Butterfly на Деси Тенекеджиева, ще се убедите сами. Дори съвсем скоро - на 4 юни бе представянето му в Брюксел, което стана на благотворителен концерт.. Името на албума съвсем не е случайно, защото в живота си младата мацка е като волна пеперуда и лети от цвят на цвят.

В началото обаче Деси бе, така да се каже, гъсеница и имаше прекрасен брак с режисьора Стоян Камбарев. След смъртта му й трябваше време да си стъпи на краката, да излезе от пашкула си и да се превърне отново в прекрасна пеперуда. Първият от цветовете, на които кацна се казва Габор Токач и е чужденец. С бизнесмена тя изкара доста време, но го заряза заради Миро, който пък се раздели точно тогава с Галя заради Деси.

След като варненката отлетя към следващия цвят, той бе толкова объркан, че не можеше да погледне повече жена и се заби с Крум. От време на време Тенекеджиева излизаше и в компанията на бившето гадже на манекенката Магдалина Вълчанова - Джон, който пък имаше доста общо с Галя на Миро. Кръгът не се затвори, защото пеперудата не се върна при Миро, а вместо това отново кацна при бившия си Габор, но за съвсем кратко.

Нас обаче все още ни е интересно от къде Деси се е научила да говори ангелски. Ако сте слушали Франк Синатра, трябва да се съгласите, че музиката му звучи божествено. Е, нашата пеперуда е била с българския Синатра - Васил Петров и то цели две години. Това си е много време и може би е достатъчно да научи езика. След раздялата им, г-н Петров си намери нова възлюбена - Весела Нейнски, но тя май така и не оцени неговите способности.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !