Дянков като Големанов

10.06.2011 14:42 | Видян 2273 пъти | Гласували 3

Дянков като Големанов

В началото на седмицата вицето Дянков го раздаваше като и.д. ПРЕМИЕР. С едната ръка посипа звезден прах кои били отличниците в правителство като на първо място посочи нелепата Нона Караджова, дето не е усвоила и евро от ЕС.А към трето място е Сергей Игнатов, който е карикатура на министър и особено на образователен. С другата ръка пък опита да посече шефа на приходната агенция Красимир Стефанов, който крепи държавата и прави непосилното да й събира данъците от умрял бизнес. Даже по един въпрос Дянков се изпусна, че нещо си “не било работа на Борисов”. Бре, гледай ти колко му се вдигнали акциите на американчето от Разград.

Славата на вицето обаче продължи до сряда, когато истинският премиер категорично отказа да се кандидатира за президент, сиреч угасна всяка надежда Симеончо да му седне в креслото. В четвъртък Бойко категорично изказа подкрепа и за шефа на НАП.

По-малко да се говори и повече да се чете е категоричната препоръка на Супер 19’ към Бай Дянков. Ако покрай английския е забравил да чете на родния език, да отиде на театър и да гледа Големанов. Там един човек така говори и мисли: “От мене нагоре – небе”. Пък накрая се оказва паднал на земята.

В този смисъл вижте и митичната къща в Америка на вицето. Той я определя на 2 150 000 долара или 3 милиона лева. А тя май струва с една нула по-малко. Особено като имаме предвид, че цените на недвижимостите в US провинцията са доста по-ниски от родните.

Илюзиите, ако можем тъй меко да ги определим, на един топикономист биха били само негов проблем, ако през последните 2 години не бе направил всичко възможно да умори българския бизнес, а оттам и народа.

Добрите новини остават за другата седмица.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !