Мария и Любо пяха за Евгени в RIU Правец

11.06.2011 09:00 | Видян 4709 пъти

Мария и Любо пяха за Евгени в RIU Правец

Точно 48 гости присъстваха на вечерята за 48-я рожден ден на Евгени Минчев на голфигрището в Правец. Вечерта бе добър опит да се повтори менюто от сватбата на принц Уилям и Кейт, акомпанирана от вина-шедьоври и песни от 60-те. Минчев получи като подарък почетно членство в голф клуба, под номер 001, като така се нареди отново между дипломати и политици.

В своята реч Евгени благодари на Валентин Златев, че е дал на България това прекрасно място и връчи чек за нуждите на Майчин дом. Голямата изненада на вечерта бяха Мария Илиева и Любо, които сюрпризираха гостите с мини концерт. Сред гостите бяха пластичният хирург д-р Ильо Стоянов, бизнесдамите Миглена Куртева, Мая Цакова, Теодора Жилкова, Албена Йорданова /Жени ГЕРБ/, Ивана Скендерова и съпругът и Мартин Горанов, барон и баронеса Кирил Гендович и бизнесменът Ники Младжов, на които бе демонстрирана игра на голф от професионални играчи.

Дует Червено и Черно добави още романтика към вечерта с песни подходящи за поколението гости, които присъстваха на голф игрището в Правец. Минчев бе кръстил партито си Мисия PRавец, която според гостите му беше изпълнена великолепно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пако Рабан не знаеше, че ще идва в...

Пако Рабан, който угасна днес на 88, нямаше никаква...

Творчеството на уникален православен...

Излезе от печат книгата на монах Салатиил...

Няма коментари към тази новина !

*}