Нелина: „Бял мерцедес” е всъщност детска песничка

01.06.2011 13:20 | Видян 9689 пъти | Гласували 1

Нелина: „Бял мерцедес” е всъщност детска песничка

Певицата Нелина, която ще гостува в следващия брой на „Супершоуто на Румънеца и Енчев”, изненада водещите с новината за това че единия от най-големите й хитове в всъщност е кавър на детска песничка за синьо мънисто.

 „Синьо мънисто ми вързала мама
 синьо, пресиньо , та да личи,
 в пътя ми срещи несретни да няма
 и да ме пази от лоши очи.”

Това е първоначалният текст на песента „Бял мерцедес”, станала визитна картичка на Нелина от 1996 година насам. А детските думи се превръщат в познатите на всички думи:

„Бял мерцедес ме преследва в живота
и неизменно след мене върви.
Бял мерцедес пак ми грабва окото,
но не продавам любов за пари.”

Шоумените предизвикаха легендарната изпълнителка, която абсолютно наживо създаде руски и немски поп-фолк парчета. Колко бели мерцедеса е карала Нелина и как ще се казва новата й песен – всичко това ще научите тази неделя по „Планета” ТВ, когато на стола на правдата ще седне и Евгени Минчев.

Кралят на Елита, давал мноогократни съвети как се става част от шоу-бизнеса и този път сподели пред рапърире максимата, че: „Успехът не идва по водосточната тръба”. „Всяка „звезда” си мисли, че всяко паве на тротоара и всяка плочка в банята трябва да й съдействат по пътя на славата, но не е точно така.”, казва още Евгени, който има задгърба си певчески и писателски опити, за който знаят малцина. Коя е най-голямата „консерва” на българския шоу-бизнес, коя е най-вървежната клюка, която е пускал за себе си Евгени и кое е любимото му място у дома – тези и още много „тайни” ще разкрием тази неделя от 20.00 часа по „Планета” ТВ в „Супершоуто на Румънеца и Енчев”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !