Евгени дари 2000 за сираци на своя концерт

11.04.2011 17:00 | Видян 4321 пъти

Евгени дари 2000 за сираци на своя концерт

В изключителен лукс и с много звезди на сцената, премина втория концерт на Евгени Минчев в хотел Шератон. Преди да представи първата си гост-звезда Ани Върбанова, Минчев предаде плик с 2000 лева на Lions club – Витоша, като дарение за сираци.

Първата носителка на Златния Орфей Ани Върбанова изпълни няколко прекрасни песни от своя репертоар а след нея се представи Богдана Митова от шоуто Байландо. Изненадата на вечерта беше Мустафа Чаушев, който освен сам, пя и в дует с дъщеря си Ажда.

Минчев обяви, че всичките му колеги пеят благотворително и им подари по една гривна за енергиен баланс Try Max за добро самочувствие и положителна енергия. Малко преди Евгени да запее на пет езика, на сцената се изяви бившия вокал на група Те Любо и с няколко песни накара гостите да танцуват.

Бизнесдамите Албена Йорданова , Мая Цакова, Виктория Лазарова, Миглена Куртева, Весела Барбукова и Силвия Митева – всички номинирани в различни категории в конкурса Бизнесдама на годината аплодираха песни като Господа офицеры, Смуглянка, Хана нагила, Я люблю тебя, жизнь, както и френските Шанз Елизе и Есенни листа. Огромна изненада за присъстващите стана изпълнението на песента Моя страна, България от Евгени Минчев и всичките му гости и колеги. На рояла се представи Младен Тасков.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бърн-аут само, когато работата ни не...

Понеделнишко четиво! Бърнаут, паник - атаки, някои ги...

42 години от първия полет на българин...

10 април 1979 г., 20 часа и 34 минути. Към Космоса...

Няма коментари към тази новина !

*}