Открити уъркшопи по зумба, самба и регетон на 6, 7 и 8 май пред НДК

05.05.2011 14:00 | Видян 2699 пъти

Открити уъркшопи по зумба, самба и регетон на 6, 7 и 8 май пред НДК

Навръх Гергьовден официално стартира 7-ият Фанта Денс Фестивал, който тази година ще предостави възможност на всички столичани и гости на София само за три дни да влязат в крак с най-модерните и популярни танци, като усвоят  движенията на хип-хоп, брейк, contemporary, MTV танци, салса, бачата, регетон, меренге, зумба, зук, кизомба и много други.  Като че ли специално за вълнуващата танцова фиеста метеорологичните прогнози обещават слънце и усмихнато пролетно време. 7-ият Фанта Денс Фестивал е част от Календара с културни събития на Столична Община и се провежда с медийното партньорство на The Voice Radio&TV.

За първи път в историята на Фестивала ще бъдат проведени и уроци на открито на площада пред НДК в рамките на THE VOICE OPEN DANCE STAGE. Заниманията ще бъдат абсолютно безплатни за всички желаещи да се включат. Програматa на сцената предвижда всяка сутрин да се започва с едночасови уроци по новия танцов-фитнес хит ZUMBA. По-късно любителите на танца ще могат да се насладят на уроци по хип-хоп, брейк, салса, реге-тон, самба и много други. Ако се чудете какви са движенията на латинския хип-хоп, ще имате шанс да ги усвоите лично от кубинеца Seo Fernandez, а уроци по самба можете да вземете от бразилеца Alex Lima.

В рамките на Фанта Денс Фестивала на 7 и 8 май от 10 часа в залите 7, 8 и 9 на НДК ще има и безплатни уъркшопи за деца по салса, хип-хоп и латино с очарователния Mako  и танцьорите от Dance Academy. 

За избора на музиката по време на партитата в дните от фестивала ще се грижат едни от най-добрите DJ-и в света: латино танци: DJ El Malo (Швейцария), DJ Mauri (Холандия), DJ Tazz (Гърция), DJ Mehmed (Турция), DJ Dobcho (България), Alex DJ (България), DJ Dian (България); хип-хоп танци: DJ Swed Lu (Германия), Bugs & N.A.S.O (България), 100 Kila (България), Fruit Sessions (DJ Staycool DJ StichDJ Nikoz DJ Criteria), DJ Cass (България) ; DJ Fail 2 (България), брейк денс: DJ Panic (Холандия), DJ Skill (България).

За първи път по време на Фестивала ще се проведе състезание Fiesta Cup, което ще определи най-добрите хип хоп, брейк и салса танцьори в България. Състезанието ще се проведе в последния ден от фестивала и ще бъде разделено в различни дивизии в зависимост от вида танц.
Цените на билетите за Фестивала са между 10 и 30 лева и могат да бъдат закупени от Билетната каса на НДК и www.eventim.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !