Уникален шанс за отпадналите участници в Lord of the Chefs

25.04.2011 18:00 | Видян 3674 пъти

Уникален шанс за отпадналите участници в Lord of the Chefs

Неочаквано предложение ще получат всички елиминирани участници в утрешния епизод на Lord of the Chefs по bTV. Милен, Силвия, Васил, Петя, Радка, Ивелин, Елена и Димитър ще имат уникалната възможност да се впуснат в още една кулинарна битка, а наградата за най-добрия от тях ще бъде завръщане в състезанието по bTV.

Преминали веднъж през разочарованието на елиминациите, състезателите ще са изпълнени със спокойствие и положителни нагласи. В първата задача те ще готвят за посетителите на ресторанта в академията, където се снима Lord of the Chefs. Освен с приготвянето на храната обаче кулинарите ще имат нелеката задача сами да рекламират приготвеното меню и да привлекат клиенти. Егото на една от участничките ще бъде дълбоко накърнено и това ще й попречи да даде най-доброто от себе си.

Само половината от участниците ще се класират за втората задача в епизода и ще работят заедно с настоящите състезатели в Lord of the Chefs. Ще се появи ли дистанция между готвачите предвид по-големия опит на „ветераните” в състезанието или силите ще бъдат изравнени? И кой от отпадналите състезатели ще бъде най-достоен да се завърне в предаването? Отговорите ще станат ясни утре вечер, от 21:00 часа, в Lord of the Chefs по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Няма коментари към тази новина !