Нигерийка смая Китаеца на прослушване на "Real enterprirses"

27.04.2011 13:40 | Видян 9337 пъти

Нигерийка смая Китаеца на прослушване на

Кастингите на музикална компания "Real enterprises" продължават, а интересът към тях не спира да расте. Николай Първанов-Китаеца все още издирва най-големите таланти на България, които имат желание и амбиция да дадат всичко от себе си, за да бъдат новите звезди на родната сцена.

"Всичко върви страхотно! В последно време интересът към кастингите рязко се засили, което много ме радва. Амбициозните и смели хора у нас не са никак малко. Ще продължаваме да отбираме най-добрите и най-достойните", казва собственикът на "Real enterprises".

Сред кандидатите за слава напоследък се забелязва голяма интернационална офанзива. Македонци, гърци и сърби, пребиваващи у нас, също решиха да пробват късмета си, явявайки се пред Китаеца с изпълнения на най-големите хитове от своята родина. Огромни симпатии събудила и 20-годишна нигерийка, която от 12 години живее във Варна. Тя избрала да се представи с песни на Десислава, но българският изобщо не я затруднил, а се представила повече от блестящо.

Музикалната компания на Ники Китаеца вече се утвърди като едно от основните имена в бранша и със сигурност ще се окаже добра школа за всеки един изпълнител. Припомняме, че няма нито възрастово, нито стилово ограничение за участие в кастингите на "Real enterprises". Прослушването е с цел продуциране и разпространение на песни и албуми, както и видеоклипове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !