Нигерийка смая Китаеца на прослушване на "Real enterprirses"

27.04.2011 13:40 | Видян 8456 пъти

Нигерийка смая Китаеца на прослушване на

Кастингите на музикална компания "Real enterprises" продължават, а интересът към тях не спира да расте. Николай Първанов-Китаеца все още издирва най-големите таланти на България, които имат желание и амбиция да дадат всичко от себе си, за да бъдат новите звезди на родната сцена.

"Всичко върви страхотно! В последно време интересът към кастингите рязко се засили, което много ме радва. Амбициозните и смели хора у нас не са никак малко. Ще продължаваме да отбираме най-добрите и най-достойните", казва собственикът на "Real enterprises".

Сред кандидатите за слава напоследък се забелязва голяма интернационална офанзива. Македонци, гърци и сърби, пребиваващи у нас, също решиха да пробват късмета си, явявайки се пред Китаеца с изпълнения на най-големите хитове от своята родина. Огромни симпатии събудила и 20-годишна нигерийка, която от 12 години живее във Варна. Тя избрала да се представи с песни на Десислава, но българският изобщо не я затруднил, а се представила повече от блестящо.

Музикалната компания на Ники Китаеца вече се утвърди като едно от основните имена в бранша и със сигурност ще се окаже добра школа за всеки един изпълнител. Припомняме, че няма нито възрастово, нито стилово ограничение за участие в кастингите на "Real enterprises". Прослушването е с цел продуциране и разпространение на песни и албуми, както и видеоклипове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Андрю "планира да напише...

Според източници принц Андрю обмисля да издаде...

Събориха Джулиана Гани на сцената...

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а...

Няма коментари към тази новина !

*}