Красен дебютира с "Кървави сълзи"

07.04.2011 14:00 | Видян 4445 пъти | Гласували 1

Красен дебютира с

Красен е новото попълнение в редиците на музикална компания "Real enterprises". Истинското име на 21-годишният благоевградчанин е Красимир Логодашки. Продуцентът му Николай Първанов-Китаеца реши, че баладата "Кървави сълзи" е най-подходяща за дебюта на ангелогласния изпълнител.
Красен има интересна биография. От ранна детска възраст родителите му забелязали, че обича да слуша музика, а в същото време умеел и да пее чудесно. "С течение на времето се чудех дали мога да пея правилно или просто си внушавам", разказва самият той.

Бил четвъртокласник, когато се записал да тренира спортни танци. Заради контузия обаче прекъснал. На 13-14 годишна възраст направил първата си по-сериозна музикална изява на събор в едно село край Благоевград. Един ден баба му, от която наследил певческите си заложби, го срещнала с една добра пианистка. Тя го научила да свири и го запознала с учителка по пеене. Новото попълнение на "Real enterprises" изучавал тънкостите на поп и джаз пеенето 2 години, а след това кандидатствал в ЮЗУ. Приели го с актьорско майсторство, танци и пеене. В момента Красен е втори курс и се радва, че в действителност развива своя талант.

"Мечтата ми е да се развивам в попфолк жанра, защото този стил улавя чувствата и темперамента на хората", споделя певецът.

"Кървави сълзи" е по негови музика и текст, а аранжимента е дело на Светльо Лобошки. Мнозина от хората, на които пуснал парчето, заявили, че от доста време в българския попфолк не е правена толкова силна и качествена авторска балада.

Песента има и клип, който е дело на режисьора Иван Христов. До няколко дни видеото ще се завърти по телевизия "DSTV".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !