Азис става изпълнител на Китаеца?

09.11.2010 10:00 | Видян 11547 пъти

Азис става изпълнител на Китаеца?

Непрекъснато из медийното пространство се прокрадват слухове за затоплените отношения между Ники Китаеца и Азис. Двамата демонстрираха приятелството си и дори Китаеца обяви как се радва за любовта на костинбродския славей с един от изпълнителите му Денислав.

Все по-усилено обаче се задава въпроса – след като Николай Първанов и Азис са отново приятели, може ли Васко да стане изпълнител в музикалната компания на Ники Китаеца? „Обсъждали сме варианти, засега нищо не е сигурно на 100 %. Мога само да кажа, че с Васко сме добри приятели и ще си помагаме и ще се подкрепяме занапред” – коментира Китаеца.

Преди дни хакнаха фейсбук профила на Ники и тогава пръв Азис подхвана масирана атака, за да разбере кой е виновника. Китаеца вече е с нов профил в социалната мрежа - http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001818351790


Азис твърди, че е влюбен в брадъра Денислав, но защо толкова „се раздава” за Ники Китаеца.... явно старата любов ръжда не хваща... Остава да видим ще стане ли Азис певец в “Real Enterprises” и ако това се случи - Николай Първанов колко строг продуцент ще е с новия си изпълнител?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !