Азис става изпълнител на Китаеца?

09.11.2010 10:00 | Видян 7948 пъти

Азис става изпълнител на Китаеца?

Непрекъснато из медийното пространство се прокрадват слухове за затоплените отношения между Ники Китаеца и Азис. Двамата демонстрираха приятелството си и дори Китаеца обяви как се радва за любовта на костинбродския славей с един от изпълнителите му Денислав.

Все по-усилено обаче се задава въпроса – след като Николай Първанов и Азис са отново приятели, може ли Васко да стане изпълнител в музикалната компания на Ники Китаеца? „Обсъждали сме варианти, засега нищо не е сигурно на 100 %. Мога само да кажа, че с Васко сме добри приятели и ще си помагаме и ще се подкрепяме занапред” – коментира Китаеца.

Преди дни хакнаха фейсбук профила на Ники и тогава пръв Азис подхвана масирана атака, за да разбере кой е виновника. Китаеца вече е с нов профил в социалната мрежа - http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001818351790


Азис твърди, че е влюбен в брадъра Денислав, но защо толкова „се раздава” за Ники Китаеца.... явно старата любов ръжда не хваща... Остава да видим ще стане ли Азис певец в “Real Enterprises” и ако това се случи - Николай Първанов колко строг продуцент ще е с новия си изпълнител?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

29 млн. от хазната за клана на министър

28 590 170 млн. лв. са усвоили фирмите на бащата на...

Кали напусна Пайнер

Кали отключи хашимото, призна самата тя в онлайн варианта...

Няма коментари към тази новина !