"Нащракай се" с Азис и Устата

22.10.2010 11:00 | Видян 6933 пъти

След изключителния успех на летния хит “С близането идва апетитът” и последвалото го апетитно сладоледено лятно турне, от началото на сезона Устата поднови работата си в студиото и довършителните записи по предстоящия му нов албум. Изпълнителят се завърна от обиколката на страната зареден с енергия и свежи идеи, една от които бе да посвети парче на нощния живот и забранените удоволствия, които подмамват със своя фалшив блясък и лукс.

Обикаляйки най-хитовите клубове от години, Устата често е ставал свидетел на “специални купони” и млади хора, търсещи силни изживявания в секс, алкохол и “други екстри”. Новото парче на звездата, с многозначителното заглавие “Нащракай се”, е посветено на пристрастените към греховния нощен живот. Песента е за нощните птици, живеещи на ръба, които не признават граници в името на незабравимите преживявания.

Една от най-одумваните родни звезди у  нас – кралят на поп-фолка Азис, взима специално участие в новия хитов проект на Устата “Нащракай се”. Сензационното повторно събиране на звездите по идея на устатия рапър, става пет години след скандалния им дует “Точно сега”, с който хип-хопа и фолка си подадоха ръка за пръв път в България. Мощен звук и дискотечни ритми се редуват с пикантни рими за лесни жени, его и слава. С типичното си чувство за хумор, Устата отново намесва събития от цветното ни ежедневие, с които доказва, съвсем като в афоризма на Оскар Уайлд, че „всичко, което е прекрасно в живота, е аморално, незаконно, или води до затлъстяване”. Е, без последното...

Този път Устата се е доверил на хитмейкъра Светлин Къслев, чието дело е модерния аранжимент на парчето. Известният композитор е работил с някои от най-големите родни звезди, сред които GALIA, Миро, победителката в Music Idol 3 - Маги Джанаварова, Веси Бонева и др.

На 21.10 (четвъртък), се състоя ексклузивната премиера на новия хит на Устата и Азис “Нащракай се”! Новото парче прозвуча за първи път в ефира на предаването “Открит микрофон” по радио Сигнал Плюс, а Устата бе специален гост в студиото. От днес “Нащракай се” може да се чуе в ефира на най-големите радиостанции в страната, а до месец се очаква появата и на неговата визуализация!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !