Новото трио - Митко Цонев, Иван & Андрей

12.04.2011 18:00 | Видян 3121 пъти

Новото трио - Митко Цонев, Иван & Андрей

На 11 април ( понеделник) гости в „Шоуто на Иван & Андрей” бяха двама представители на видната медийна фамилия - Цоневи. Тя е трето поколение журналист, мечтае да стане телевизионна водеща и от 3 години работи при баща си като репортер. Той също е журналист, макар и само второ поколение, доскоро и водещ - Димитър Цонев и дъщеря му Деси Такова. 

В голямото семейство Цоневи има много звезди, които обаче съжителстват без проблеми и в пълно разбирателство. „В нашето семейство винаги жените са взимали думата!” – сподели Деси с усмивка. „Аз вкъщи съм мълчалив и работя много!” – допълни баща й. Митко Цонев е този, който готви у дома. Въпреки че учи жена си на тънкости в кухнята от 27 години, тя все още не е достигнала неговото майсторство в гозбите.

Деси Такова обясни, че семейството на съпруга й е по-патриархално и много не се слуша нейната дума там. Тя искала синът им да се казва Деян, от първите букви на имената ми - Деси и Янчо, но семейството на съпруга й имало железни традиции и в това детето задължително да се кръщава на дядовците и бабите.

Янчо и Деси Такови се запознали чрез общи компании на купон в Бояна. Настоящият съпруг на щерката на Митко Цонев й предложил брак на рожден ден на Слави Бинев, спомни си тя. В този момент двамата били скарани и Деси искала да си тръгне от ресторанта, но Янчо я помолил да изчака поне салатата, където бил скрит и годежният пръстен. Тогава Деси била вече бременна.
На въпрос дали ревнува дъщеря си, телевизионерът бе откровен: „Всеки баща е ревнив! Бащите ревнуват повече дъщерите си, отколкото жените си!”.

Митко Цонев призна, че е сменял памперса на внука си. „И в къпането на бебета съм много добър!” – не пропусна да се изтъкне лицето на БНТ.

Димитър Цонев призна, че в началото крил от жена си чий син е, за да не уплаши бъдещата си спътница в живота. Тя обаче, тъй като живяла в чужбина, дори не знаела кой е Коста Цонев.
Като малка Деси била щуро дете. Редовно падала от дървета. Даже си имала трон на една вишна.
Внучката на Коста Цонев мечтаела да стане актриса като дядо си, но той не й позволил, а баща й даже я изпратил в Италия да учи икономика. От 3 години Деси Такова работи като репортер при баща си. „В БНТ жена ми не е работила само!” – пошегува се телевизионерът.

„Аз мисля, че съм се доказала вече на работното си място и се справям добре! Определено хората забелязват, че имам някакви качества, а не само връзки!” – оправда се репортерката.
Митко Цонев беше подготвил специална изненада за Иван & Андрей, а именно да изпеят заедно като 3-мата тенори песента на група „Тангра” – „Богатство”, което направиха с много чувство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !