Героините от LOVE.NET си говорят за виртуална любов с Иван & Андрей

06.04.2011 16:00 | Видян 4437 пъти

Героините от LOVE.NET си говорят за виртуална любов с Иван & Андрей

На 5 април ( вторник) в „Шоуто на Иван & Андрей” гостуваха звездите от най-новия български филм LOVE.NET, с копродуцент Нова ТВ - Койна Русева, Диляна Попова, Диана Добрева и Лилия Маравиля. Четирите очарователни актриси говориха открито за виртуалната любов с Иван & Андрей.

Койна Русева разясни, че само за изминалия уикенд към LOVE.NET са проявили интерес цели 22 382 души, които са посетили кино салоните, за да се насладят на лентата. Само „Мисия Лондон” до сега е достигал подобна гледаемост. 

За колежката си в LOVE.NET Диляна Попова, Лилия Маравиля бе категорична: „Тя е брутално красива!”. Моделката на свой ред й върна комплимента: „Едни са с талант, други с каквото имат!”.
Двамата водещи бяха любопитни какъв е идеалът за мъж на Диляна Попова. Красавицата сподели, че по-скоро има усещане за мъжете, отколкото критерии, но се пошегува: „Задължително трябва да е нисък!”.

Във филма Койна Русева и Захари Бахаров си раздават страстни целувки. На въпрос дали Захари се целува добре, Койна без стеснение отвърна: „Става, да! Аз съм го пробвала и преди!”. Тя по-скоро изрази желание да е на мястото на колежката си Лилия Маравиля, която играе съпруга на Христо Шопов. Русева продължи шеговито: „С продуцентите на филма сме се разбрали в другия филм да се целувам с Христо Шопов!”. 

Оказа се, че в българската лента единствено Диана Добрева не е имала любовни сцени с Бахаров. Най-симпатичен на Добрева, разбира се, е вокалистът на „Юрая Хийп” – Джон Лоутън, който също има роля в LOVE.NET, и в който героинята на Диана се влюбва. „Аз не съм си намирала гадже от 20 и няколко години, но може би това е, защото съм омъжена!” – посмя се Диана.

Иван & Андрей бяха любопитни за виртуалния опит извън киното на своите гостенки.
Диляна Попова сподели, че в реалния живот не влиза в сайтове за запознанства, защото няма нужда от това.

За Диана Добрева любовта е необяснима и в интернет е съвсем възможно да харесаш и пълен изрод. „Познавам хора, които с интернет си развалиха семействата! Всичко е от скука!” – добави тя. Самата Диана пък призна, че е склонна да прости изневяра. 

За Койна Русева изневярата си остава изневяра, независимо дали е в интернет, или извън него. „Виртуалното пространство е опасно за глупавите, самотни и неориентирани деца!” – смята още „българската Марлене Дитрих”.

Актрисите описаха LOVE.NET като един различен български филм, много модерен като визия и на актуална тема. Четирите дами увериха, че са направили този филм с много любов и това би трябвало да привлече зрителите. 

Иван & Андрей бяха приготвили една изненада за красивите си гостенки, а каква по-приятна изненада от най-големия сваляч в Северното полукълбо, след дядо Стефчо – Огнян Иванов от Бургас. За неговите уникални подвизи, спрямо женския пол, свидетелства не по-малко уникалната му татуировка с нецензурен надпис, която започва от едната му ръка и завършва на другата.

Оги потвърди, че когато си е направил татуса, не е бил надрусан, а просто му е харесало. По дискотеките в Бургас не се събличал, за да показва татуировката си, защото щели да го помислят за селянин. 

Според здравеняка жените искат пари и мъже. 26-годишното момче мечтае за семейство, деца и жена, с която да има нещо по-дълбоко, но вече не вярва, че е възможно. Оги призна, че би изтрил татуировката си, заради жена, ако тя си заслужава.

Благодарение на интернет, бургаският гларус е бил сексуално с около 250 жени досега. 273 са последно всички жени, с които е имал някакви взаимоотношения, но помни само около 20-30 имена от тях. Когато се намира във виртуалното пространство, Оги ползва една и съща схема, а именно веднага намеква за секс. Цветя е подарявал само на една жена в живота си, която не била важна за него, но така му дошло отвътре. Момичетата, които ухажва, води предимно по ресторанти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !