Денислав и Азис пускат "Професия блондинка"

29.03.2011 14:30 | Видян 7203 пъти

Денислав и Азис пускат

Новият дует между Азис и Денислав вече е факт. Бившите гаджета решиха да възпеят блондинките и да разкрият тайната на русия цвят на косата.

„Професия блондинки” е по музика и аранжимен на Велислав Драгомиров, а текста е на Тина Денчева. Денислав и продуцентът му Николай Първанов решиха, че песента трябва да се пусне заедно с клипа, а не предварително. Изпълнителят на „Дюнер кючек” обещава секси и провокативно видео. “В клипа има доста горещи сцени, горещи блондинки и няма как да не разгорещи хората” – сигурен е брадърът. Клипът е дело на DS studio, а режисьор е Йовко Петров. Снимките продължиха цял ден в резиденция „Анастасия”.

Участие вземат моделът Светлана Василева и Велина Узунова. Двете красавици ще покажат защо блондинките са толкова харесвани. Видеото ще се завърти до дни в ефира на „DSTV”. Това е вторият клип на Денислав откакто е в компания „Real Enterprises” и както изпълнителя, така и неговия продуцент Ники Китаеца са доволни от общата им работа. “Песента е динамична, лесно запомняща се. Има всички предпоставки да стане хит” – обобщава Николай Първанов.

Денислав от своя страна е доволен и от песента, и от клипа – “Ще повторя за стотен път – не претендирам да съм великия певец, но се забавлявам и смятам, че повечето хора, като чуят песента, също ще се забавляват. А всъщност – това е най-важното!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !