Азис показа новата си татуировка

28.03.2011 15:20 | Видян 8183 пъти | Гласували 1

Азис показа новата си татуировка

Кралят на фолка продължава с екцентричните си изцепки. Доказателство за това е последното му участие в клуб Ориент 33. Чалга величието шашардиса присъстващите в заведението, когато както си пееше, се надупи и си сложи микрофона отзад. „Явно го използва и за други цели!” – коментираха скандалната сценка част от присъстващите, а други бяха убедени, че Азис „прави съвсем умишлено тези простотии, само и само да се задържи на върха”.

От както си украси задника с букет от рози фолк звездата непрекъснато го заголва пред публика. „Това обаче с микрофона си е чисто порно на живо” – споделиха негови феновете по време на изявата му в Ориент 33. Пословичен с ексхибиционизма си, Васко ни най-малко не се притеснява от голотата си, а напротив – при възможност винаги я демонстрира, особено когато трябва да покаже някоя нова придобивка (какъвто е последния му татус) или че е свалил някой друг килограм.

С последната си изцепка обаче Кралят на фолка показва, че се завръща на сцената още по-скандален от всякога. След множество превъплъщения той е убеден в едно - хората го възприемат и искат по един единствен начин, а именно - краен, нестандартен, провокативен, екстравагантен и хард.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Няма коментари към тази новина !