Азис е новото бижу в каталога на Diapason Records

16.03.2011 15:40 | Видян 4855 пъти

Азис е новото бижу в каталога на Diapason Records

Кралят на попфолка Азис вече е част от музикална и продуцентска компания Diapason Records. Атрактивният изпълнител ще зарадва многобройните си почитатели още утре с дългоочаквано видео към песента „Мразиш”, което от ще се завърти ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

От години се спекулира с името на Азис, че е станал част от една или друга музикална компания. Истината е, че досега гласовитият певец не е подписвал с друга фирма, а е издавал отделни проекти с подкрепата на различни лейбъли. От днес обаче официално Азис се присъединява към звездите в каталога на Diapason Records.

Изпълнителят на „Мразиш” не крие задоволството си от съвместната работа с новите си продуценти. „С Ненчо Касъмов се познаваме от много време и винаги сме били в чудесни отношения. Покрай дуета ни с Тони Стораро - „Да го правим тримата”, който издадохме с Diapason Records, нещата се получиха много добре и тогава се роди идеята да заработим заедно.

Останалото беше въпрос на допълнителни уговорки. Накрая постигнахме съгласие по всички точки и сътрудничеството ни вече факт.”, обясни ефектният блондин. „И без да губим време, стартираме с първия си проект – видеото на „Мразиш”, което е се завърти утре само по Фен ТВ. Това е един от най-интересните клипове, които съм правил до сега – много провокативен и оригинален. Съвсем скоро ще имате възможност да с убедите в това и сами.”, допълни още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !