Ограбиха Азис

11.03.2011 11:20 | Видян 3787 пъти

Ограбиха Азис

Като ЛИНЕЙКА изви Азис във Фейсбук страницата си. Според Краля на фолка, някакъв си музикален експерт го бил ограбил интелектуално. Става въпрос за негова песен, която била пусната в глобалната мрежа месеци преди официалната й премиера. Дали това е засегнало Азис – Бог знае. Едно обаче е сигурно – костинбродският славей веднага се възползва от случката, за да си направи поредния евтин Пи Ар.

„Песента, която е излязла по нелегален път, и то под формата на скапан DJ-ски вариант, няма нищо общо с оригинала!!! Не искам да ме поздравявате, нито каквото и да е било относно откраднатото и пуснато парче в нета! Не трябваше да излиза по този начин. Дълбоко съм разочарован и потресен. Изобщо не знам кой може да я е пуснал без мое знание”, пише Василка.

Азисчо до такава степен си повярвал, че дори пуснал някоя друга сълза пред екипа си. На всичкото отгоре го играел емоционално скофтен и преди участия се правил, че пие успокоителни. Наш агент от екипа му обаче ни подшушна, че хаповете били обикновени витамини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Яна Маринова разкрива тайните си във...

Филм, посветен изцяло на жените и вдъхновен от нейна...

Крисия със заря за ЧРД

16-ти рожден ден с фойерверки посреща детето — чудо...

Няма коментари към тази новина !