Порно режисьор снима Азис

17.03.2011 13:00 | Видян 7327 пъти

Порно режисьор снима Азис

Дългоочакваният клип на Азис към актуалния му хит „Мразиш” вече е факт и от днес ще се завърти в ефира на Фен ТВ. Това е първият проект, който се появява в публичното пространство, след като певецът стана част от компания Diapason Records.

Видеото е заснето от известен холандски режисьор на порно филми, чието име се пази в пълна тайна. Знае се обаче, че  негово дело са едни от най-известните гей порно продукции в света. Азис го срещнал съвсем случайно на парти в Амстердам. Когато дошло време да клипира „Мразиш”, скандалният изпълнител решил да се свърже с холандеца по телефона и да му предложи да реализират проекта заедно. Режисьорът пожелал първо да види всичко, което е правил Краля досега. След като изгледал продукциите му, се съгласил да заснеме новото му видео с думите: „Сега ще ти покажа как се представя красив мъж...по-скоро как му се придава лъскав вид...”. Той го заявил, имайки предвид двамата младежи, които партнират на изпълнителя във видеото. Обаче на режисьора тепърва му предстояло най-голямото предизвикателство – да намери по какъв начин да представи Азис. Накрая стигнал до решение, че звездата на Diapason Records трябва да изглежда „като кехлибарено камъче”. Холандският порно гуру пояснил, че иска да заложи на  златисти и кафяви тонове и да акцентира върху природните дадености на певеца – тен и цвят на очите, а не да използва сини лещи, които не били вече на мода.

Със задачата да го превърне в „кехлибарено камъче” се заел гримьорът Кирил Чалъков и успял да преобрази звездата в смесица между арабски принц и красива индонезийка.

В клипа освен Азис се появяват и двама младежи. Певецът обаче отрича да ги познава, което е неприсъщо за него. Досега в кариерата му всеки, снимал се в негов клип, или е бил негово гадже, или поредният секссимвол. Макар в този случай да няма предистория за екранните му партньори, певецът е категоричен, че за тези момчета тепърва ще се говори.

Песента „Мразиш”, която е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Азис, се появи изненадващо в интернет преди две седмици с лошо качество. Въпреки че е в недовършен вариант, тя предизвика невероятен интерес от страна на феновете и бързо успя да спечели много сърца. От днес почитателите на Азис ще могат да гледат и видеото към парчето само в ефира на Фен ТВ!

Снимка: Краси Танев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !