Андреа и Гъмзата правят джем сешън

24.03.2011 16:20 | Видян 17077 пъти

Андреа и Гъмзата  правят джем сешън

Две от най-актуалните звезди на поп фолка – Андреа и Анелия, и един от най-въздействащите инструменталисти – Гъмзата, направиха запомнящо се шоу в Night Flight. 

Андреа екзалтира клуба с провокативно шоу, типично в стила й на изкусисителка.
Комбинацията от мрежеста рокля и перфектните форми на певицата, едва не се оказа  неподходяща. През цялото време на сцената Андреа се опитваше да покаже, че дори и тази дреха й пречи, повдигайки сексапилната си рокля и откривайки предизвикателна гледка.

Малко преди това пък Гъмзата импровизира и изпълни два от най-актуалните хита „Пружината“ и „Милионерче“ и дори артистично позира с тромпета си като арестант.    

Изпълненията на музиканта от Ку- ку бенд и Андреа бяха аплодирани от една от най-коментираните в последните две години двойка – Мария и Динко Диневи. Красивата брюнетка демонстрира освен завидни танцови умения и идеална форма, след раждането на Динев Джуниър.

Двойката избра най-актуалния нощен клуб, за да празнува в приятелска компания. Другата красива изненада на вечерта се оказа Анелия. Певицата се оказа любим изпълнител на Мария Динева, която отправи специален поздрав към нея  с един от собствените й хитове „Продължавам“.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !