Андреа взе две награди, пя на живо и й предстои Мисия Москва

24.02.2011 18:30 | Видян 17554 пъти | Гласували 1

Андреа взе две награди, пя на живо и й предстои Мисия Москва

След като създаде едни от най-големите хитове в поп-фолк бранша и ги обедини в албум, на снощната церемония на телевизия Планета не закъсня и наградата за "Албум на годината", което още веднъж доказа твърдението на феновете, че Андреа няма слаба песен от доста време насам. Другият приз пък бе съвсем очакван - "Пробив на световна сцена", нямаше как да не попадне в ръцете на блондинката след супер-хитовете с Боб Синклер, Шаги, Марио Уинанс и Гео да Силва.

Статуетките й бяха връчени от Етиен Леви и Димитър Митовски, който каза, че след Мисия Лондон, Мисия Маями, й предстои Мисия Москва. Което звучи като признание, че Андреа ще участва и в следващия му филм в Москва - както се казва "поживьом, увидем...".

Да, феновете в залата безкрайно се зарадваха на наградите, но направо избухнаха, след като Андреа хвана микрофона и запя на живо "Късай етикета" и "Не ги прави тия работи", а цялата публика започна да пее с нея.
Шоуто отново беше на ниво, в лилипоп стил, момичетата танцуваха около нея по бельо, а по декорите светеше огромна буква "А".

От тук-нататък предстоят наградите на списание Нов фолк, на които само Андреа и Галена имат рекорден брой номинации - по цели осем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рядък розов диамант за 35 млн. долара...

"Най-редкият сред редките" розов диамант,...

Готов съм да пея на коронацията на...

Снуп Дог иска да пее на ц еремонията по коронацията на...

Няма коментари към тази новина !

*}