Ще се редват на Андреа от корицата в 80 страни

28.02.2011 16:00 | Видян 12195 пъти

Ще се редват на Андреа от корицата в  80 страни

Андреа продължава да покорява върхове. След като грабна два приза на наградите на Планета тв, единият, от които за най-успяла наша певица в чужбина, блондинката още веднъж доказа, че това е точно така.

С обновена визия на мечтателна изкусителка тя ще покори ценителите на красотата в 80 страни по света. Родната поп-икона звезда грейва в пълния си блясък на корицата на елитното италианско списание “Donna - Salon International” на Джузепе Тирабасо в майския му брой.

Атрактивните кадри за най-голямото световно издание за прически бяха заснети през февруари от предпочитания от родните знаменитости фотограф Дилян Марков.

При подготовката на Андреа за снимките, стилистите Вили и Маури сътвориха от косата й истинска симфония от естетика и стил. Грижливо подредени къдрици, прически със стоманено сиви кичури, ансамбли в ретро духа на Бриджит Бардо преливат като калейдоскоп в кадрите.

Хармонията в цялостното послание е постигната и с включването в екипа на гримьора Кирил Чалъков.  За сесията Андреа подбира стилни тоалети на Valentino” и  Ermanno Scervino.

С новата си визия изпълнителката украси и корицата на мартенския брой на луксозното списание “Коса и Красота”. Тя ще бъде лице на предстоящия 17-и “Италиански фестивал на красотата и прическата” в края на женския месец в Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Няма коментари към тази новина !