Какво е общото между Александър Томов и Антония Петрова?

23.02.2011 15:40 | Видян 7331 пъти

Какво е общото между Александър Томов и Антония Петрова?

На 22 февруари ( вторник) гости в „Шоуто на Иван & Андрей” бяха политикът Александър Томов и „Мис България 2009” - Антония Петрова. И двамата гости са в известна степен недолюбвани от българина. Ето защо двамата водещи ги събраха в студиото си, за да разберат възгледите им за предрасъдъците на обществото.
 
Един от големите играчи в бизнеса и политиката на прехода - Александър Томов съвсем скоро получи присъда за 9 години затвор за присвояването на 7 милиона евро, но приема нещата философски. „Не съм първият, не съм и последният държавник, заплашен със затвор! Вярвам не просто, че съм чист, а прав! Знам, че съм прав на 1000 %!” – заяви бившият вицепремиер. Той бе категоричен, че нито 1 лв. от държавата и дружествата не е източен от него. Бившият президент на ЦСКА и бивш председател на „Кремиковци” АД е убеден, че няма да влезе в затвора, защото истината ще излезе на яве.

Томов обвинява мафията и бившия премиер Сергей Станишев за положението, в което се намира, а оневинява Алексей Петров, защото според него бившият съветник от ДАНС е само изпълнител. „Само дето не са ме застреляли!” – добави политикът. Томов се закани: „Ще се постарая да си отида с бяло име и да накажа онези с черни!”. Той сподели, че му е много тежко и трудно се спи нощем с подобна присъда, защото хората лесно вярват на обвинения. Томов се възмущава, че в България няма гражданско общество и за това очаква подкрепа отвън. 

Бившият вицепредседател на БСП увери, че си плаща редовно данъците, но данъчната му декларация за последните 2 години била нищожно малка. Томов призна, че разполага с 1 къща, съвместно със семейството си и отделно има 1 апартамент.
Шегите по негов адрес Александър Томов коментира така: „Малко се смеем в България, и за това всеки хумор е хубав!”.
В момента най-пресният клиент на българската съдебна система пише шестата си книга за новата демократическа държава.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Няма коментари към тази новина !