Антония Петрова била похитена от психопат

02.08.2010 13:00 | Видян 8149 пъти

Антония Петрова била похитена от психопат

“Истината е, че съм родена в Пазарджик. Много малко хора знаят това”, сензационно разкри пред “Труд” Антония Петрова, миналогодишната “Мис България”. “Родителите ми се запознават като студенти в Пловдив. По случайност се раждам в Пазарджик, но до 18-годишна живея в Перник. Той е чудесен град напук на злобните коментари. Най-хубаво е, когато става оживен. Особено по време на кукерския празник през зимата. Тогава се провежда международният фестивал на маскарадите и винаги се прибирам при родителите си, защото сега живея в София.

Писна ми да свързват Перник с лоши и неверни неща! Нека не забравяме колко видни личности са родени там. Давам за пример президента Георги Първанов.

Най-хубавото и най-неблагоприятното нещо на Перник е географската му близост до София. От една страна, там е по-спокойно, отколкото в големия град. От друга обаче - близкото разстояние до столицата тласка перничани да работят, да пазаруват и да се забавляват в София и градът запада.

Незавидната му репутация обаче не е оправдана. Лепнаха му шаблон, че там е някаква джунгла, където хората се бият и крадат взаимно, а това не е така. София не се отличава от Перник. Живяла съм в Студентския град и има и по-лоши места за обитаване.

Одумваната миска преди време била затворена по принуда в непознат апартамент с още по-непознат психопат, призна самата тя пред сп. “Стори”. Неприятната случка се разиграла в Перник. Все още младо момиче, Тони се засякла в кафене с едър, груб мъж, който не криел интереса си към нея. След като го отрязала, той някак намерил мобилния й номер и започнал телефонен тормоз.

Така една вечер Тони била отвлечена с автомобил и откарана в неизвестна посока. Петрова за пръв път разкрива, че станала заложница в апартамента на нахалника. Тя не помни много от престоя си там, освен че оня не искал нищо друго освен да я... подстригва. Не е била обект на сексуален тормоз.

Цялата драма свършила, когато един ден вратата просто се отворила от непозната жена и Тони напуснала “затвора”. И до днес тя не знае какво се е случило с похитителя, а и не се интересува.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж е намерил картини на 350 години в...

Мъж на 64 години е намерил две ценни маслени картини на...

Най-високият в света хотел с...

Най-високият в света хотел "Джей хотел Шанхай...

Няма коментари към тази новина !

*}