Тити Папазов ще се разходи по "7-мо АВЕНЮ"

21.02.2011 17:30 | Видян 2924 пъти

Тити Папазов ще се разходи по

Тити Папазов е баскетболист, треньор, любимец на журналистите и публиката. В коя роля ще влезе този път  и как ще се представи на "7-мо АВЕНЮ", гледайте на 22 февруари, вторник от 9.30 ч. по ТВ7.

60% от представителките на нежния пол носят грим всеки ден, независимо какво правят, къде отиват или с кого се срещат, сочи изследване, проведено сред 3000 жени.  "Гримът и самочувствието на жените" ще е темата на "7-мо АВЕНЮ". По нея ще спорят ТВ водещата Симона Първанова, топ гримьорът Джули, Мис България 1991 Любомира Славчева и психологът Ани Владимирова.

Имплантите са съвременно средство за лечение на пациенти, загубили един или няколко зъба. Те се поставят на мястото на липсващия корен и заместват неговата функция за опора на зъба. Повече за зъбните импланти - само на "7-мо АВЕНЮ" във вторник.

Зехтинът вероятно е една от първите растителни мазнини, използвани от човечеството за приготвяне на храна.  На "7-мо АВЕНЮ" ще дегустираме различни видове зехтин и ще ви припомни всичко за полезните качества на това течно злато.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всички истински велики мисли се...

"Всички истински велики мисли се зараждат по време на...

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Няма коментари към тази новина !