Тити Папазов: Моята емоционалност не ми помага с жените

21.10.2010 14:40 | Видян 3979 пъти

Тити Папазов: Моята емоционалност не ми помага с жените

В сряда вечер Марк О’Селски си беше поканил в „На инат” по ТВ7 най-емоционалния треньор на света Тити Папазов. Още в началото водещият обеща да не разплаква госта си, на което Тити отвърна с „Ще трябва да се постараеш!”. Според него в мъжките сълзи няма нищо лошо и не се притеснява дали го мислят за женчо, защото всеки има право на мнение. За голямата си емоционалност каза, че всъщност не му помага с жените, защото при тях така или иначе няма угодия. На въпрос дали умее да губи, Папазов отговори, че щом се занимаваш със спорт, няма да как да не можеш да губиш, въпреки че не е никак приятно.

Тити сподели, че е много амбициозен, но няма да вкара синовете си насила в спортната зала. „Ако им е интересно и, разбира се, имат потенциал – няма проблеми!”.

Папазов сподели мнение и за благотворителността, която се лее като из ведро от тв екрана. „Малко е преекспонирана напоследък. Аз не смятам, че осиновяването на сина ми е било благотворителна акция и не искам да се бия в гърдите с това. Сигурен съм, че детето е щастливо сега с нас”.

За злополучния си опит в политиката, Тити каза, че не е знаел от началото, че кандидатурата му е обречена, въпреки че се явява срещу Бойко Борисов.”Ако знаех на 100%, нямаше да се явя, кой е мазохист и иска да губи”. Стана ясно, че не е получил отговор на фамозните си 10 по 10 въпроса към Бойко Борисов. „Ако сега трябваше да ги пратя на Фандъкова, ще ги редактирам”. Запитан дали би се хвърлил отново в политиката, той отговори: „Никога човек не трябва да казва никога, но генерално – мисля, че трябва да стоя по-далече”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Хари срещу принц Уилям -...

Отношенията между принца на Уелс и по-малкият му брат...

БНТ и Нова ще излъчват Евро2024 заедно

Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и Българската национална...

Няма коментари към тази новина !