Тити Папазов танцува, пее и се обезкосмява

21.10.2008 12:15 | Видян 3426 пъти | Гласували 1

Тити Папазов танцува, пее и се обезкосмява

В следващия епизод на риалити поредицата Животът на другите на 22 октомври баскетболният треньор Тити Папазов ще направи неща, противоречащи на принципите му.
Въпреки че е не приема факта мъже да заработват парите си с танци, Тити ще заживее живота на момчетата от „Бойс ту дъ макс“, които изкарват хляба си именно по този начин, като програмата им освен мръсни танци включва и пеене. Папазов започва репетиции с Айвън, Марио и Никола.

Неговата задача е да научи хореографията, да усвои текста на една от песните в репертоара на групата, да овладее сценичното поведение по време на представление.
А крайната цел е да стане един от тях и да отиде на участие с трупата в Пловдив. За всичко това обаче се налага солидна предварителна подготовка, която включва фитнес и... кола маска. Тити категорично отказва да отиде с момчетата на фитнес, тъй като баскетболът е неговият спорт. За сметка на това пък успява да склони танцьорите да направят заедно баскетболна тренировка, като ги довежда до изтощение. Най-тежко за Тити се оказва изпитанието с обезкосмяването. След дълги уговорки и увещания, Тити се съгласява да се подложи за първи път в живота си на кола маска. За негов голям ужас процедурата е крайно болезнена и неприятна. След тричасова мъчителна терапия, Тити Папазов се сдобива с безупречно гладки гърди и вече е на сто процента готов за сцената.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !