От днес се завърта "Забранена любов"

06.10.2008 15:13 | Видян 4958 пъти

От днес се завърта

„Забранена любов“  е серийна драма, която ще ни разкаже реалистична, изцяло българска модерна история с герои, вдъхновени от истинския живот у нас. Основните сюжетни линии са няколко, но всички са свързани с две семейства – богатите Константинови и бедните Белеви. Свързващият елемент между отделните истории е любовта.
Богатото семейство Константинови живее в луксозна къща в полите на Витоша. Въпреки че всички са материално презадоволени, щастието присъства само привидно във фамилията. Зад лъскавата витрина на богатството се крият постоянни интриги и страшни тайни.

На другия полюс са с Белеви. Бащата автомеханик и майката медицинска сестра са изправени всекидневно пред житейските трудности, свързани с осигуряването на семейния стандарт. Въпреки изпитанията и материалните проблеми Белеви са обединени за всички предизвикателства, които съдбата им поднася.
На пръв поглед обикновена човешка история, сюжетът на „Забранена любов“ много скоро смело навлиза в табута, които обществото упорито премълчава. Драматичните моменти се редуват с комедийни, а като настроение лентата по-скоро прилича на любимите филми от златния период на българското кино. С визията си обаче не отстъпва по нищо на съвременните си западни аналози.

Главен режисьор на филма е Станислав Дончев. В ролите ще видим известни актьори като Диана Любенова, Николай Илиев, Ивайло Герасков, Мария Статулова, Елен Колева. В изпълнението на шеф на фитнес клуб ще се превъплъти атрактивния баскетболен треньор Тити Папазов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !