Тони Стораро специален гост на боен спектакъл

21.02.2011 18:00 | Видян 5038 пъти

Тони Стораро специален гост на боен спектакъл

Тони Стораро бе специален гост на бойния спектакъл “Real Pain Challenge Rising Force”, който се проведе на 18.02.2011 (петък) в зала 1 на НДК.

Изпълнителят на „Така ме запомни” изгледа тринайсетте бойни срещи от първия ред в компанията на  двама световни шампиони – Мустафа Лаксем и Артуро Гуалинга, както и на президентa на TRYMAX България - Лобсанг Араке Кастеляно.

Топзвездата не крие задоволството си, че е бил зрител на уникалния спектакъл в зала 1 на НДК. „Винаги съм бил почитател на бойните спортове. Самият аз никога не съм практикувал някаква дисциплина, но за сметка на това, обичам да наблюдавам двубоите, когато имам възможност.”, каза гласовитият певец. „А когато гледаш на живо, усещането е много по-различно отколкото пред малкия екран. Много е вълнуващо и ти вдига адреналина до краен предел. Много благодаря на TRYMAX за поканата да присъствам на този спектакъл.”, допълни още той.

По покана на TRYMAX на събитието освен Тони Стораро специални гости бяха рекламните лица на фирмата – многократният световен шампион по кикбокс Мустафа Лаксем и световният шампион Артуро Гуалинга. На финала звездата на Diapason Records не пропусна да се снима за спомен с двамата шампиони и президентa на TRYMAX България - Лобсанг Араке Кастеляно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !