Тони Стораро с ремикс на „Така ме запомни”

16.12.2010 17:40 | Видян 4080 пъти

Тони Стораро с ремикс на „Така ме запомни”

Тони Стораро реши да поднесе на многобройните си фенове страхотна изненада за празниците. Звездата ще зарадва почитателите си с ремикс на своя актуален проект „Така ме запомни”. До броени на музикалния пазар ще се появи и първият макси сингъл в кариерата на  Човека-глас, който ще бъде придружен с бонус-подаръци – CD и DVD.

Ремиксът на „Така ме запомни” е дело на Пламен Велинов и е предназначен за клубовете. „С моите продуценти решихме да направим и ремикс на парчето, защото  е с по-умерено темпо. Ясно е, че за да намери място и в дискотеките, трябва да звучи по друг начин.”, разсъждава Големия Тони. „Първоначално мислехме да пуснем само оригинал и ремикс, но в последствие преценихме, че може да добавим и инструментала на песента. Така се роди идеята за макси сингъла. Мисля, че се получи много интересен продукт, особено като  добавим и бонусите към него – CD и DVD. ”, довери още той.

Новият продукт съдържа актуалния хит „Така ме запомни” – оригинал, ремикс и инструментал, както и последните неиздавани сингли на изпълнителя – „Двете сладурани”, „Какво направи с мен?” и „Милионерче”. Но това е само част от изненадите за феновете на мегазвездата. Като бонус-подарък към макси сингъла всички ще получат второ CD със суперуспешния му албум „2009” (включващ хитовете „Уникат”, „Двеста жени”, „Седем пъти”, „Искам те за мене”, „2,3,4”, „Бог на две ни раздели”, „Фалшиви сълзи” и други)  и DVD, което събира най-добрите му клипове за периода 2000-2009.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кандидатирам се, за да направим...

9 винаги е било любимото ми число - символ на духовност,...

Вълнуващи крими загадки в Специален...

Много екшън и силни емоции ще предложи премиерният за...

Няма коментари към тази новина !

*}