Азис и Тони Стораро със супер шоу на 3 декември

29.11.2010 14:40 | Видян 6557 пъти

Азис и Тони Стораро със супер шоу на 3 декември

Властелинът на нощния живот в България – клуб Night Flight, навършва 1 година на трети декември. Само за 12 месеца клубът се превърна в предпочитано място за забавление не само на известни бизнесмени, политици, спортисти, светски знаменитости, най-големите звезди на поп и попфолк музиката, но и на стотици ценители на уникалния звук, най-голямата клубна сцена със специални ефекти, перфектното обслужване и марковите напитки.

За една година Night Flight спечели повече от 19 500 приятели на официалната си страница във Facebook, а всяка вечер поне 500 души избират най-актуалния нощен клуб, за да празнуват или видят на най-голямата клубна сцена в България любимите си звезди. Заведението разполага с VIP паркинг и обособена VIP зона, която дава възможност на гостите, дори и когато се забавляват, да получат специалното отношение, което заслужават.

Защото, благодарение на Вас - нашите клиенти, ние сме №1. А първото място е не просто комплимент, но и задължение и отговорност, които екипът на Night Flight поема с удоволствие към вас, за да получите най-доброто, което заслужавате, с избора си да бъдете наши гости. Night Flight изказва специални благодарности на медиите, които през цялата година отразяваха коректно събития и концерти.

На 3 декември Краля на попфолка – Азис и Човека глас - Тони Стораро, ще честитят първият рожден ден на Night Flight със специална програма. Изненадите започват с тях, но няма да свършат с тях.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !